Paleisrondleidingen

Ook organiseer ik rondleidingen rond en in het paleis-raadhuis, het voormalige Koninklijke Paleis van Koning Willem II. Door twee ingrijpende verbouwingen is er binnen in het paleis bijna niets overgebleven van het  paleis uit 1849. Toch is er veel te vertellen over dit bijzondere Tilburgse gebouw en de Tilburgse periode van Koning Willem II (1831 – 1849) Ik doe dat in een twee uur durende rondleiding in en indien mogelijk i.v.m. bouwwerkzaamheden, ook buiten het paleis. Bijzonder zijn ook de gebrandschilderde ramen evenals de in Art Deco ontworpen verlichting en meubelstukken.

Een rondleiding met mij rond en door het paleis is niet enkel een opsomming van jaartallen, maar zie het als een reis door de tijd ; een beleving.

Reserveren is noodzakelijk en kan door een berichtje te sturen naar: info@bijonsintilburg.nl met opgave van aantal deelnemers. De kosten zijn: € 5,00 p.p. Wilt u met uw eigen groep rondgeleid worden, dan kan dat ook. De prijs is dan € 75,00 voor een groep tot 15 deelnemers (iedere deelnemer meer + € 5,00)

Er is geen lift aanwezig in het paleis!!