Relaxwandelingen Tilburg

Relaxwandeling (met lunchpauze) buitengebied Tilburg                     (ongeveer 10 kilometer) 

Een wandeling, met maximaal 12 deelnemers, die start om 11:00 uur bij sporthal De Blaak aan de Grebbe 65 (voldoende parkeerplaatsen voor auto of fiets)  We wandelen door het waterwingebied, Amarantbos, Landgoed Heidepark en Vredelust (zuidwesten van Tilburg)  De ongeveer 10 km lange relaxwandeling leent zich voor een gesprek en/of gewoon lekker rustig, genietend, meelopen. Als je graag fotografeert is dit gebied daar bij uitstek geschikt voor! Onderweg krijg je regelmatig informatie over het gebied. Op zo’n 2/3 deel van de tocht gaan we ons eigengemaakt lunchpakket  aanspreken.
We eindigen rond 14:30 uur waar we begonnen zijn : sporthal De Blaak.  Deze wandeling is bedoeld voor volwassenen. Het is niet de bedoeling dat huisdieren (honden) deelnemen aan de relaxwandeling.  Het dragen van wandelschoenen wordt aangeraden. Uiteraard dienen we rekening te houden met de onderlinge 1.5 meter afstand. Onderweg zijn er geen toiletten!

Wanneer:      datum moet nog bepaald worden
Hoe laat:        van 11:00  tot  circa 14:30 uur
Waar:              Sporthal De Blaak Grebbe 65 Tilburg
Kosten:           € 7,50 p.p. contant te voldoen
Reserveren:  stuur een e-mail naar info@bijonsintilburg.nl   Graag ook uw (mobiele) telefoonnummer doorgeven. 

 

 

Relaxwandeling Tilburg (ongeveer 7 kilometer)

Een wandeling met maximaal 12 deelnemers die start met koffie / thee bij café Het Dorstige Hert aan de Bredaseweg 397 Tilburg. Tijdens deze wandeling is er voldoende gelegenheid voor een gesprek met uw medewandelaars of u geniet gewoon lekker van de natuur! Onderweg vertel ik u van alles waarover maar iets interessants te vertellen is. Bijvoorbeeld over het Dorstige Hert, een bijzondere Mariakapel, de Joodse begraafplaats, het voormalige dierenpark, de Oude Warande, de aardkorstbreuk en tenslotte bezoeken we het Landgoed Moerle waar we terug gaan in de tijd, namelijk naar de Tweede Wereldoorlog en de onderduikers die hier verbleven. Benieuwd? Reserveer dan uw plaats door een e-mail te sturen naar info@bijonsintilburg.nl  Graag ook uw (mobiele) telefoonnummer doorgeven. Reken op 3 uur tijd. Einde dus rond 13:00 uur bij het Dorstige Hert. Deze wandeling is bedoeld voor volwassenen. Geen huisdieren.

Wanneer: datum moet nog bepaald worden

Start en einde : café het Dorstige Hert aan de Bredaseweg 397 te Tilburg

Hoe laat:  10:00 uur tot circa 13:00 uur

Kosten:     € 7,50 p.p. inclusief koffie / thee bij start (gepast te voldoen bij aanvang a.u.b.)

Reserveren:  stuur een e-mail naar info@bijonsintilburg.nl   Graag ook uw (mobiele) telefoonnummer doorgeven. 

Relaxwandeling met picknick ( ongeveer 6 km)

Tilburg is de derde groenste stad van Nederland en dat gaat u zien ook! Deze “Groenwandeling” , met maximaal 12 deelnemers, voert ons langs en door de groenste delen van onze binnenstad. Laat u verrassen! Bezoek met ons (voormalige) kloostertuinen, privétuinen en diverse “kruipdoor / sluipdoor” vrij te betreden groene oases. Onderweg pauzeren we en nemen tijd voor een picknick in een park. Voor de picknick dient u zelf te zorgen Uiteraard praten wij u bij over hetgeen onderweg te zien is. We starten en eindigen deze bijzondere wandeling bij één van de oudste cafés van Tilburg, namelijk de Troubadour in de Capucijnenstraat 54. inclusief picknick duurt deze relaxwandeling ongeveer 4 uur. Deze wandeling is bedoeld voor volwassenen. Geen huisdieren.

Wanneer :

Start en einde : café De Troubadour aan de Capucijnenstraat 54 te Tilburg

Hoe laat  : 10:00 uur tot circa 14:00 uur

Kosten    : € 5,00 p.p. (graag gepast betalen bij aanvang van de wandeling)

Reserveren:  stuur een e-mail naar info@bijonsintilburg.nl   Graag ook uw (mobiele) telefoonnummer doorgeven.